De PI agenda 2018 is er!
24/10/17

De #bestjobguideever is gearriveerd! Bestel nu de veiligheidsagenda 2018 om uit te delen aan uw uitzendkrachten en jobstudent-uitzendkrachten. Wist je dat er deze keer notitiepagina’s in zitten die je kan uitscheuren? Handig voor kleine nota’s. Bestel hier

Jobstudenten - Heftruck
05/10/17

Jobstudenten mogen NOOIT met een heftruck rijden. Zelfs niet als ze daarvoor opgeleid zijn. Dit geldt voor iedereen die met een studentencontract aan de slag gaat, ongeacht de leeftijd.

 

Daarnaast zijn er nog tal van jobs die (sommige) jobstudenten niet mogen doen. Informatie over wat kan en wat niet kan voor jobstudenten vindt u op ikbenjobstudent.be. Jobstudenten kunnen er ook terecht voor praktische informatie over de risico’s van ’t vak en vooral over hoe ze veilig kunnen werken.

Nieuwe aanwinst voor het team van Preventie en Interim gezocht
21/06/17

Preventie en Interim (PI), de centrale preventiedienst voor de uitzendsector, wenst haar team te versterken met een medewerker (m/v/x).

 

Heeft u een sterke interesse in de Welzijnswetgeving? Neem dan alvast hier een kijkje voor meer info over de vacature.

U volgt de basisopleiding “Sociale wetgeving & welzijn op het werk - uitzendarbeid” bij Federgon?

 

Dan kan u dezelfde dag deelnemen aan de cursus Preventiebeleid bij uitzendarbeid georganiseerd door Preventie en Interim (PI).

 

De cursus biedt inzicht in het voorkomen van arbeidsongevallen van uitzendkrachten op de werkplek en hoe hun gezondheid te beschermen. Het is ook de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de werking van de Centrale Dienst ‘Preventie en Interim’ en wat deze voor u kan betekenen. Meer info en inschrijven

 

Centrale Gegevensbank PI-M

 

In oktober 2017 werden tot nu toe al 66.458 resultaten van de gezondheidsonderzoeken opgenomen in de Centrale Gegevensbank.