PI-M

Wat is PI-M?

Preventie en Interim (PI) ontwikkelde een Centrale Gegevensbank PI-M op vraag van de uitzendsector en de sociale partners. In PI-M staat minimaal het resultaat van de gezondheidsbeoordeling voor elke uitzendkracht die onderworpen is aan gezondheidstoezicht.

De gegevensbank wordt beheerd door PI en laat een efficiëntere opvolging van gezondheidsonderzoeken van de uitzendkrachten toe. Nutteloze herhalingen van de gezondheidsonderzoeken en de daarbij horende overbodige kosten worden hierdoor vermeden: dankzij PI-M kan nu immers snel worden opgezocht of een uitzendkracht reeds eerder medisch geschikt werd bevonden voor een gelijkaardige functie en werkpost.

De PI-M gegevensbank is zeer eenvoudig te gebruiken. Bij vragen kan je altijd terecht op de helpdesk van de website, waar je een antwoord vindt op de meeste vragen (onder FAQ). Je vindt op de website ook nog een verkorte versie van de handleiding en een videotutorial die je snel op weg helpen. Mocht je toch nog vragen of opmerkingen hebben, stuur ze dan naar info@pi-m.be en je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.

Enkele tips voor uitzendconsulenten
 • Heb je problemen om de gegevensbank te gebruiken?
  Kijk eerst in de handleiding (www.pi-m.be/Helpdesk/helpdesk_anoniem_nl of www.pi-m.be/Helpdesk/helpdesk_consulent_nl). Hier vind je waarschijnlijk het antwoord.
   
 • Heb je een login nodig?
  Elk uitzendbureau heeft minstens één beheerder. De verantwoordelijke binnen uw organisatie kan voor jou een login aanmaken.
   
 • Paswoord vergeten?
  Gebruik de functie 'Wachtwoord vergeten?' op de startpagina. Klik op de link en voer je gebruikersnaam in met de verificatiecode. Het systeem zal je automatisch een e-mail sturen met een nieuw tijdelijk paswoord. Daarmee kan je dan een nieuw paswoord van jouw keuze instellen. Krijg je geen e-mail, contacteer dan info@pi-m.be (beter dan een PI -medewerker: er is altijd iemand aanwezig die toegang heeft tot deze mailbox).
   
 • Gebruikersnaam vergeten?
  Contacteer info@pi-m.be.
   
 • Gebruikersnaam geblokkeerd?
  Contacteer info@pi-m.be.

Meest onderzochte risico's

De centrale gegevensbank levert ook interessante cijfers over de meest onderzochte risico's bij uitzendkrachten. Lees meer op onze statistieken pagina.

 

''